" Het College van de gemeente Zandvoort heeft Anya gevraagd het College te adviseren in de communicatie rondom enkele gevoelige dossiers. Haar adviezen zijn door het college zeer gewaardeerd en hebben hun waarde in de praktijk bewezen. Anya is aimabel, doortastend, politiek sensitief en heeft een grote kennis van zaken. "

- Ankie Griekspoor-Verdurmen - Gemeentesecretaris Zandvoort

Crisisspecialist 

Wat als er nú een crisissituatie zou ontstaan? Een zedenzaak in uw gemeente, wethouders die ruziënd de krant halen, een medewerker die u zwart maakt in de media, een groot ongeluk? Bent u daar op voorbereid? Hoe houdt u de regie in de snelle online wereld waarin ieder zijn eigen waarheid kan delen? En de fase na een incident, heeft u daar over nagedacht? Want het werk moet door en een incident heeft nog lang een grote impact op uw organisatie.

Ik ben gepokt en gemazeld in crisiscommunicatie. Of het een vliegramp is, het eerste geval van Mexicaanse griep, kankerverwekkende stoffen in uw product of problemen met omwonenden. Ik kan mijn ervaring direct inzetten en maak me het incident snel eigen.

  (foto: Arnold van West)

(foto: Arnold van West)

Evalueren en leren

Heeft u een onverwachte vervelende publicitaire storm meegemaakt? Een tijd waarin uw organisatie negatief de krant haalde? Rommelde het intern? Wat ging er goed en wat niet? Evalueren is belangrijk om als organisatie te leren, te verbeteren en het in de toekomst beter te doen. Ik evalueer, deel mijn bevindingen en geef u een methodiek die u een volgende keer kunt toepassen. Ik help u daar graag mee.